Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Mads de Krak

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.500

Hjemby

Varighed

15-35min

Profil

Mads de Krak er Danmark yngste komiker, han er nemlig blot 18år gammel. På trods af den unge alder har Mads allerede sikret sig en semifinaleplads ved DM i stand-up 2017, været en af "de nye skud" på Zulu Comedy festival showet i 2017, optrådt adskillige gange sågar en del på Comedy zoo.

Læs mere...

Mere om Mads de Krak

Mads de Krak er Danmark yngste komiker. På trods af den unge alder har Mads allerede sikret sig en semifinaleplads ved DM i stand-up 2017, været en af "de nye skud" på Zulu Comedy festival showet i 2017, optrådt adskillige gange sågar en del på Comedy zoo.

Mads de Krak snakker selvfølgelig om sin unge alder, hvilke ulemper der er ved det, og hvor irriterende det er at være en del af "ungdommen".
Derudover mistede Mads sin mor i en ung alder, det tager Mads stolt med sig på scenen, og gør de problemer og triste stunder til utrolig sjove jokes.

Anmeldelser ( | af Mads de Krak: 4,3 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fem stjerner til en stjerne

Mads var fantastisk til at ramme og fange sit publikum. Vi havde ham ude på en efterskole, og både lærere og elever var max underholdt. Det er ikke sidste gang vi forsøger os med Mads :)

Anmeldt af Helle Skovgaard d. 27. juni 2019
5
1
5

Dygtig ung mand

Mads er virkelig god, han var spot on til min datters konfirmation, hvor han gik rent ind specielt hos de unge, men der var også grin fra det ældre publikum. Han gjorde det rigtig godt og kan varmt anbefales.

Anmeldt af Line Kromann d. 12. maj 2018

Kontakt Mads de Krak

Kontakt Mads de Krak via formularen her, så vil Mads de Krak vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.