Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Mads de Krak

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.500

Hjemby

Varighed

15-35min

Profil

Mads de Krak er Danmark yngste komiker, han er nemlig blot 18år gammel. På trods af den unge alder har Mads allerede sikret sig en semifinaleplads ved DM i stand-up 2017, været en af "de nye skud" på Zulu Comedy festival showet i 2017, optrådt adskillige gange sågar en del på Comedy zoo.

Læs mere...

Mere om Mads de Krak

Mads de Krak er Danmark yngste komiker. På trods af den unge alder har Mads allerede sikret sig en semifinaleplads ved DM i stand-up 2017, været en af "de nye skud" på Zulu Comedy festival showet i 2017, optrådt adskillige gange sågar en del på Comedy zoo.

Mads de Krak snakker selvfølgelig om sin unge alder, hvilke ulemper der er ved det, og hvor irriterende det er at være en del af "ungdommen".
Derudover mistede Mads sin mor i en ung alder, det tager Mads stolt med sig på scenen, og gør de problemer og triste stunder til utrolig sjove jokes.

Anmeldelser ( | af Mads de Krak: 4,6 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Grundet til jeg har valgt at give ham 5 stjerner, er fordi han fik os alle til at grine og indrage os i hans show, ved at spørge os om vores privatliv osv.

Anmeldt af Sophie Dupont-Mersing d. 28. maj 2021
5
1
5

Perfekt aften

Vi lejede Mads til et efterskole show, han var maks grineren og havde hele publikummet med sig

Anmeldt af Frederik Stenstrop d. 19. marts 2021

Kontakt Mads de Krak

Kontakt Mads de Krak via formularen her, så vil Mads de Krak vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.