Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Tryllekunstner Hokus Pokus

Prisniveau

Kr. 1.700 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 min.

Profil

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BALLONDYR til børnene efter showet. Optræder også som JULEMAND med sang, dans og uddeling af gaver.

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Hokus Pokus

Tryllekunstner Hokus Pokus er rejsende i trylleri og festlig underholdning med et magisk trylleshow, der er uhøjtideligt og sjovt for både børn og voksne.

Hokus Pokus trylleshow varer 30-45 min. hvor børnene er med på scenen og hjælper med at udføre numrene.

Efter showet er der mulighed for ballondyr til børnene og en snak med tryllekunstneren.

Velegnet til børn fra 6 år og opefter. Gerne sammen med ældre børn og voksne, der morer sig sammen med børnene.

Hokus Pokus er specielt velegnet til børnefødselsdag, fastelavn, konfirmation, firmafest og julefest, hvor han også stiller op som julemand.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Hokus Pokus: 4,9 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Forrygende trylleshow ved vores fastelavnsfest

I Vridsløselille Andelsboligforening, afdeling 4 Række, havde vi Henrik Groth alias Hokos Pokus til at underholde i 45 minutter ved vores fastelavnsfest i går. Vi var i alt 53 børn og 48 voksne til fastelavnsfesten og vi oplevede et forrygende trylleshow. - Henrik Groth, som optrådte som Hokus Pokus, har et fint repertoire af mange forskellige tryllenumre. Men det, der især gjorde trylleshowet vellykket er, at Henrik er fantastisk dygtig til at få børnene med i sine numre. Det nød vi alle, både børn, voksne, Henrik Groth og hans søde medhjælper, Karen.

Anmeldt af Hans Kristian Andersen d. 4. marts 2019
5
1
5

Til glæde for både børn og voksne

Jeg vil gerne give udtryk for, at Hokos Pokus show til min fødeslsdag i går var super, til glæde for både børn og voksne. Vi morede os godt.
Mine gæste bemærkede også at der blev brugt et pænt sprog, som passer til en familiefest. Det er desværre ikke altid men oplevet der. Tak for det.

Anmeldt af Kirsten Sorth Kjær d. 24. september 2018

Kontakt Tryllekunstner Hokus Pokus

Kontakt Tryllekunstner Hokus Pokus via formularen her, så vil Tryllekunstner Hokus Pokus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tryllekunstner Hokus Pokus
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/3303/Tryl_lyd.mp3