Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Hugos All Stars

Prisniveau

Kr. 7.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min., eller efter aftale

Profil

HUGOS ALL STARS, traditionel Papa Bue Jazz ala carte

Læs mere...

Mere om Hugos All Stars

Hugos All Stars.
Lasse Karlsson, klarinet
…….og sax. Lasse kommer fra Helsingborg og er kendt for sit sikre, swingende og melodiske klarinet og saxofonspil. En rutineret musiker, som har spillet i flere svenske og danske jazzbands.
Mest kendt fra tiden med Jazzin Jacks i over 30 år.

Jan Duelund, banjo, guitar og vokal………….. eller med klaver lige efter ønske
Jan har været med fra orkestres begyndelse, og leverer hér den faste forankring der skal til, for at orkestret svinger. Jan har stor interesse for den traditionelle jazz, og finder sine inspiration hos Chris Barber og Dutch Swing College Band, men lytter også til den mere moderne jazz, og til Country and Western. Jan har gennem mange år spillet i flere forskellige københavnske bands, og har optrådt med en række forskellige solister i jamsession sammenhæng. Jan har tidligere været medlem af Pedersens Kælderband, Jazz Dur og Krogens Jamband.

Jørgen ”Jøgge” Villumsen, kontrabas,
Jørgen er autodidakt og startede for mange år siden i bedste New Orleans stil og har siden 1974 været sammen med sin gode, gamle kontrabas fra 1920, en Schindler-Brambach bas fra Markneukirchen.
Og Jørgen siger: ” Vi taler tysk sammen – undtagen når jeg spiller ”. Har medvirket på forskellige Cd-indspilninger i det københavnske jazzmiljø. Jørgen ”Jøgge” har siden midten af juli 2011 været bassist i Basement Jazzband.

Sven Levandowsky har sine rødder som trommeslager i det Vestberlinske rockmiljø i 60’erne. Her spillede han med tyske og amerikanske bands, bl.a. med den kendt sanger og guitarist Joe Bennet, We Four, The Futures og 1967 med Lonesome Five i den kendt klub, Star Club Hamburg. 1968 flyttede han til Danmark og stiftede bekendtskab med den danske jazzscene i 1990. Startede Basement Jazzband i 1994 og 2011 sideløbende Hugo’s All Stars. En lækkerbisken for jazzelskere.

Kan udvides med gæstesolister efter behov. (trompet, basun eller en sangerinde)

Kontakt Hugos All Stars

Kontakt Hugos All Stars via formularen her, så vil Hugos All Stars vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.