Foredragsholdere i nærheden af Hadsten med foredrag om humor

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Forfatter Bjarne Jensen
Forfatteren læser op af bogen: Håndbog for plattenslagere. Bogen er udsolgt i flere oplag men er udkommer igen i decembe...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle væsentlige former for underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med idéer og inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har man også muligheder for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...