Foredragsholdere nær Skanderborg med foredrag om humor

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Foredrag med Bjarne Jensen
Forfatteren til Håndbog for plattenslagere
Baron von Münchhausen var min bedste elev
Foredraget kan også holdes udend...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 7.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så personer der er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...