Foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere der søger fuldendt musik & underholdning kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...