Foredragsholdere tæt på Sommersted med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Sommersted med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med portalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk som leder fuldendt underholdning & musik ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...