Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med portalen er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så personer, som er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...