Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Ida Jørgensen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Ida synger/spiller til bryllup, konfirmation, fødselsdag, begravelse mm. Hun har sunget og spillet siden barnsben, og er uddannet sanger fra Musikkonservatoriet. Ida synger a capella(solosang), eller med eget akkompagnement på klaver/guitar. Hun tager også gerne en guitarist med hvis dette ønskes. Ida er desuden sangskriver og kan evt. hjælpe dig med at skrive en lejlighedssang. Hvis ikke du har ønsker til sange, kan Ida også hjælpe med at finde de(n) helt rette til anledningen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ida Jørgensen: 4,9 ud af 5 baseret på 30 anmeldelser )

5
1
5

Hele kirken var rørt

Ida sang så smukt. Mange sad med tårer i øjnene, og flere kom hen til os bagefter og spurgte, hvor vi dog kendte hende fra. For hold op hun sang smukt.

Anmeldt af Sanne Winther d. 4. juli 2022
5
1
5

Minde for livet

Til vores bryllup den 25.06.2022 havde jeg booket Ida som en overraskelse til min kommende mand og vores 100 gæster. Hun spillede to sange på guitar, den ene på svensk. Det blev oplevelsen som alle snakkede om. Hun var så fin i sin sang, og hun leverede den smukkeste præstation af hans to yndlingssange. Af hjertet tak Ida, du slog benene væk under os alle.

Anmeldt af Sofie Klapp d. 29. juni 2022

Kontakt Ida Jørgensen

Kontakt Ida Jørgensen via formularen her, så vil Ida Jørgensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.