Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 11 timer

Ida Jørgensen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Ida synger/spiller til bryllup, konfirmation, fødselsdag, begravelse mm. Hun har sunget og spillet siden barnsben, og er uddannet sanger fra Musikkonservatoriet. Ida synger a capella(solosang), eller med eget akkompagnement på klaver/guitar. Hun tager også gerne en guitarist med hvis dette ønskes. Ida er desuden sangskriver og kan evt. hjælpe dig med at skrive en lejlighedssang. Hvis ikke du har ønsker til sange, kan Ida også hjælpe med at finde de(n) helt rette til anledningen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ida Jørgensen: 5,0 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Rørende og professionel med en fantastisk stemme

Vi havde hyret Ida til at synge to sange til vores datters barnedåb i august 2019 (En verden af liv fra løvernes konge og Halleluja af Leonard Cohen, men på dansk). Ida kendte ikke den version af Halleluja på forhånd, men det var ikke til at mærke da hun sang den mens hun selv spillede guitar til. Det var passende at det var i en kirke, for hun sang som en engel.
Ida var meget nem, sød og hurtig at kommunikere med. Vil helt sikkert anbefale hende, I vil ikke fortryde det.

Anmeldt af Stine Fredsøe d. 11. august 2019
5
1
5

Synger fantastisk

Hun synger så smukt.. var helt igennem perfekt

Anmeldt af Tove Nielsen d. 7. juli 2019

Kontakt Ida Jørgensen

Kontakt Ida Jørgensen via formularen her, så vil Ida Jørgensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.