Svarprocent

91%

Svartid

Inden for 1 dag

Ida Jørgensen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Ida synger/spiller til bryllup, konfirmation, fødselsdag, begravelse mm. Hun har sunget og spillet siden barnsben, og er uddannet sanger fra Musikkonservatoriet. Ida synger a capella(solosang), eller med eget akkompagnement på klaver/guitar. Hun tager også gerne en guitarist med hvis dette ønskes. Ida er desuden sangskriver og kan evt. hjælpe dig med at skrive en lejlighedssang. Hvis ikke du har ønsker til sange, kan Ida også hjælpe med at finde de(n) helt rette til anledningen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ida Jørgensen: 4,9 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Ida var simpelthen fantastisk, da hun spillede og sang i kirken til vores bryllup.
Ida har været pligtopfyldende og nem at komme i kontakt med. Hun har været god til at lytte til vores ønsker for sangen, og hun har med perfektion gjort disse ønsker mulige.
Ida har en smuk, inderlig og power fuld stemme. Hun lærte sangen på guitar og hun tilføjede sin egen personlighed til sangen. Jeg er lykkelig for, at netop hun fik opgaven.
Min varmeste anbefaling.

Anmeldt af Maria Bay d. 8. juni 2021
5
1
5

Sang super smukt til vores bryllup

Ida sang så smukt til vores vielse i kirken og spillede på klaver. Det hele var et meget rørende øjeblik. Vi var utrolig glade for Ida kunne bookes med så kort varsel. Vi var taknemlige for at hun var så fleksibel og havde lyst til at bidrage med sådan en smuk sang på vores store dag.

Anmeldt af Camilla Houmark d. 6. juni 2021

Kontakt Ida Jørgensen

Kontakt Ida Jørgensen via formularen her, så vil Ida Jørgensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.