Find foredragsholder nær Assens med foredrag om innovation her


Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin fortælling. Foredraget er lig med den spændende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets største tjenester til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige detaljer omkring arrangementet. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du er sikker på, der dukker et talrigt publikum op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Hos Eventzonen.dk kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante temaer.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Ideén bag portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer som leder efter den helstøbte underholdning og musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation i nærheden af Assens eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...