Benjamin C. Munk

Benjamin C. Munk

Prisniveau

Kr. 20.000

Hjemby

Varighed

90 minutter

Profil

Benjamin C. Munk, med 27 års erfaring i IT og AI, tilbyder indsigtsfulde foredrag om AI's indvirkning på fremtidens samfund og erhvervsliv. Kendt for sin dybdegående viden og passion, dækker Benjamin emner fra intelligens til AI's praktiske anvendelser og fremtidens arbejdsmarked. Hans foredrag 'Ud over Menneskelige Grænser' tilpasses til både private og offentlige virksomheder, og udforsker, hvordan AI former vores verden. Varighed: 90 min. Sprog: Dansk/Engelsk.

Kunstig Intelligens

Om Foredragsholderen
Benjamin har 27 års international professional baggrund indenfor IT, Digitalisering og Kunstig Intelligens. Heraf har han i 15 år arbejdet på toplederniveau i større internationale virksomheder. Benjamin arbejder til daglig med kunstig intelligens i de største og mest innovative virksomheder i ind og udland, og er kendt som en foredragsholder med stor passion, engagement og viden omkring kunstig Intelligens. Bl.a. holder Benjamin foredrag for internationale topledelser, bestyrelser og CEO-netværk omkring Kunstig Intelligens. Senest er formidlingen til mennesker som normalt ikke har noget med kunstig intelligens at gøre, også blevet magtpåliggende for at gøre emnet tilgængeligt for alle.

Foredrag: Ud over Menneskelige Grænser: AI's Rolle i Omdefineringen af Liv og Arbejde

Benjamin Munks foredrag adskiller sig fra det store udbud af foredrag om Kunstig Intelligens ved i høj grad at være fremadskuende og forholde sig til det samfund, det arbejdsliv og det liv vi i det hele taget står overfor som mennesker. Den viden og de elementer som Benjamin drager ind i sine foredrag, er aldrig mere end 24 timer gamle. Kunstig intelligens indgår også som en del af selve foredraget i form af forskellige fysisk animatroniske figurer med udbygget intelligens som overgår 99,99% af befolkningens IQ, og som publikum vel og mærke får lov til at interagere med.

Vi kommer ind på emner som:
• Intelligens
• Når Teknologiens Evolution Overhaler Menneskets
• De Seneste AI-Gennembrud der Forandrer Erhvervslivet
• Muligheder og analyse af jeres virksomhed
• Hvordan bringes AI fra ide til profitabel virkelighed – konkret og anvendelsesorienteret
• Forandring af Arbejde, Liv og Alt Derimellem
• En Rejse ind i Teknologiens Drømme

Tilpasning: Foredragene bliver altid tilpasset til den enkelte virksomhed, således eksemplerne er relevante. Foredraget kan også tilpasses offentlige forsamlinger.

Varighed: 90 minutter. Foredraget kan forkortes eller forlænges efter ønske.

Målgruppe: Private og offentlige virksomheder, forsamlinger af mennesker med interesse for fremtidens samfund og muligheder.

Sprog: Dansk eller Engelsk

Kontakt Benjamin C. Munk

Kontakt Benjamin C. Munk via formularen her, så vil Benjamin C. Munk vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.