Find foredragsholder i nærheden af Brædstrup med foredrag om innovation her

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Foredraget er lig med den spændende fortælling, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da havnet på det rette sted. Eventzonen er nemlig én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores portal, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Derefter skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Et publikum, som synes at foredragets emne spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og tilhørere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere som er på jagt efter helstøbt underholdning & musik kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor events og fester. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation nær Brædstrup, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...