Book foredragsholder tæt på Bylderup-Bov med foredrag om innovation her

Kryptovaluta på et forståeligt, dansk sprog

Ønsker du et foredrag med plads til samtale, diskussion og debat om kryptovaluta? Så har du fundet den helt rette til opgaven.

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Innovation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Denne historie er det samme som foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da havnet på det rette sted. Eventzonen.dk er nemlig én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Herefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilhørere, som gerne vil deltage og blive klogere på det valgte tema. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan komme omkring en masse helt forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Bylderup-Bov, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...