Isa

Prisniveau

Kr. 500

Hjemby

Varighed

2 timer

Profil

Buddhisme for Begyndere
Buddhisme for begyndere er en introduktion til Buddhas lære og vejen ud af lidelsen. Hvorfor lider vi som mennesker, hvad vil det sige at vores handlinger styres af karma? og hvordan kommer vi til at opleve ægte lykke?
Denne rejse starter ved Buddhas egen rejse fra prins til asket, hvor vi følger i erkendelsens fodspor på vejen til oplysing. Buddhas lære tilbyder en enestående indsigt i det menneskelige sind og lykkens årsager.

Læs mere...

Mere om Isa

Andre foredrag:

Kærlighed, Karma og Hellige Køer (rejseforedrag om Indien)
Dette foredrag giver foruden en indsigt i det kontrastfyldte, farverige Indien, et billede af et fragmenteret kastesamfund som prøver at begå sig i en ny verden, hvor tempelprostitution og ligbrænding skal finde sin plads. Indien er på mange måder en uundgåelig spiller i den globale økonomiske arena og dette oplæg tilbyder derfor en hurtig rundvisning i civilisationernes vugge. Et land hvor karma og kastesystem styrer livets kredsløb.

Ved Foden af Himalaya (rejseforedrag om Nepal)
På denne rejse til det glemte Shangri La skal vi møde mystikkens Nepal. Et land som først i 1970erne for alvor slog dørene op for omverdenen. Nepal er et land der rører noget i de fleste menneskers hjerte og det er denne helt unikke nation dette foredrag vil handle om. Nepal er en fortælling om det vi alle higer efter, men som er gået tabt i vesten konstante forandringscyklus. En rejse til et land hvor tiden står stille og hvor åndelighed ses som den største rigdom af alle.

Mind Culture
At lære at navigere i den globale landsby er essentielt når vi møder andre kulturer, men hvordan fungerer dette i praksis? Dette foredrag giver og træner dig og dine medarbejdere til at få mest ud af det interkulturelle samarbejde med fokus på kulturforståelse og kulturelle kompetencer, herunder en række redskaber til at handle kulturelt intelligent, i samarbejde på tværs af grænser. Et globalt mindset er et vigtigt fundament for et internationalt samarbejde. Hvis du vil have succes i en interkulturel kontekst, er forberedelse på kulturmødet en uundværlig investering.

Isa er uddannet Cand.mag i Tværkulturelle Studier, med speciale i Indien og arbejder som interkulturel konsulent og landespecialist for virksomheden Connecting Cultures. Udover at have rejst i Asien i flere år har Isa også arbejdet som kultur rejseleder bl.a. i Indien, Nepal og Kina, hun har derfor solid erfaring med regionen og de forskellige kulturer. Isa bruger denne erfaring, når hun beskæftiger sig med tværkulturel forståelse mellem Danmark og andre kulturer og med de kulturelle udfordringer der kan være i samarbejdsrelationer.
Udover at interessere sig for tværkulturelle aspekter er Isa optaget af emner som buddhisme, yoga, kastesystemet og udviklingsperspektiver i en Sydasiatisk kontekst.

Kontakt Isa

Kontakt Isa via formularen her, så vil Isa vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.