Find foredragsholder tæt på Brædstrup med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Grosen Friis

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsvi...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 0 - 500
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en fængende historie. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige detaljer om begivenheden. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget spændende. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sine tilhørere, og derudover en gruppe tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante temaer.

Eventzonen er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk der søger efter den perfekte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Brædstrup med foredrag om IT eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...