Find foredragsholder nær Bylderup-Bov med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fastholde tilskuernes interesse. Man oplever tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her på Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores portal, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Her aftaler I også det tema eller de temaer, som foredraget skal handle om. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og publikum, som ønsker at være med og blive mere vidende om det givne tema. At få fat i en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som dækker et stort udvalg af spændende temaer.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det så personer, der søger efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Bylderup-Bov med foredrag om IT eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...