Book foredragsholder nær Lunderskov med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Simeon

38 år

Hjemby
Brande
Prisniveau
Kr. 500 - 1.500
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fange tilskuernes opmærksomhed. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores side, og efterfølgende aftales pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre detaljer omkring eventet. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sit publikum, og tilhørere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen.dk er en af landets største og mest spændende portaler til booking, hvor man finder alle væsentlige typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så danskere, som leder efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere nær Lunderskov med foredrag om IT eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...