Find foredragsholder nær Padborg med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Eventzonen er én af Danmarks største tjenester til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og reservation aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver også fastlagt her. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Et publikum, som finder foredragets emne spændende. En vellykket foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og derudover en flok tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive mere vidende om emnet. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante temaer.

Eventzonen er blandt landets største og mest interessante portaler til booking, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Ideén bag portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk der er på jagt efter helstøbt musik og underholdning ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Padborg med foredrag om IT, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...