Find foredragsholder tæt på Randers med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Grosen Friis

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsvi...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums opmærksomhed. Foredraget er det samme som den spændende historie, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets største tjenester til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og reservation aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er ligeledes her, I fastlægger forholdene omkring foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget interessant. En vellykket foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag denne portal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så personer, der leder efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har du også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Randers med foredrag om IT eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...