IT i Sønderjylland

Grosen Friis

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsvi...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres medrivende fortællinger. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Herefter skal du blot have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. Den bedste vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og et publikum, som gerne vil være med og blive klogere på det valgte emne. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor du kan finde alle væsentlige typer underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det så personer, som leder efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Det brede udvalg dækker fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har du også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i Sønderjylland med foredrag om IT, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...