Find foredragsholder i nærheden af Vanløse med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det ofte med en fængende fortælling. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Vi er nemlig én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Det er helt enkelt at få kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Her fastlægger I ligeledes det tema eller de temaer, som foredraget skal handle om. Efter dette skal du bare have gjort folkene nær dig opmærksomme på foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og derudover en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. At få hold på et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som dækker et stort udvalg af spændende temaer.

Eventzonen er blandt landets mest spændende og største bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere nær Vanløse med foredrag om IT, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...