Find foredragsholder nær Vejle med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Simeon

38 år

Hjemby
Brande
Prisniveau
Kr. 500 - 1.500
Vis kunstnerprofil

Grosen Friis

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsvi...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 0 - 500
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fastholde publikums interesse. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor havnet på det rette sted. Vi er netop én af landets største booking-portaler på dette område. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv bookingen. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene for foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal indeholde. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og berigende. Hvad kræver en vellykket foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sine tilhørere, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af spændende emner.

Eventzonen hører til blandt landets største og mest spændende portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere der leder ideel musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Vejle med foredrag om IT, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...