Find musikalske foredrag nær Jerslev Sjælland her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende fortællinger. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her på Eventzonen. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige portaler til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Her aftaler I også det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og inspirerende. En succesfuld foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, samt et publikum, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det valgte emne. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante emner.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, som er på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere nær Jerslev Sjælland med foredrag om iværksætteri eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...