Jacob Wilson

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Jacob Wilson

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-60

Profil

Wilson er umiddelbar og har - i hvert fald ifølge ham selv - et fornuftigt og logisk syn på verden. Det udmunder sig i sikker, satirisk stand-up, hvor Wilsons personlige samfundsobservationer er omdrejningspunktet for et show med et højt niveau. Stilen er nærværende, energisk og ærlig.

Jacob Wilson har arbejdet som professionel stand up komiker siden 2002 og medvirket i flere store TV produktioner som 'stand-up.dk', 'Comedy Fight Club' og 'Comedy Aid', samt produceret one man shows, rost af både publikum så vel som anmelderer. I underholdningsbranchen er han blandt andet kendt fra TV2 programmerne 'Live fra Bremen' (Nyhederne sådan ca.), 'Den blinde vinkel' og Bingo Banko samt det succesfulde radioprogram Morgenhyrderne. For tiden er han aktuel i programmet 'Angst, misbrug og andre sjove ting' og kan opleves hver uge med kollega Mikkel Klint Thorius i 'Den ugentlige podcast'.

Kontakt Jacob Wilson

Kontakt Jacob Wilson via formularen her, så vil Jacob Wilson vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.