Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Claus Reiss

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Claus Reiss er den eneste i Danmark, der underholder med en blanding af comedy og sækkepibe. Det er 100% original og sjov underholdning, hvor du er sikker på, at dine gæster ikke har oplevet lignende før.

Du får et uhøjtideligt comedy show, der er proppet med geniale jokes om sækkepiben, hans uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med sjove melodier.

Læs mere...

Mere om Claus Reiss

Showet rammer både unge og ældre, og passer derfor til alle slags arrangementer. Det er feks. privatfester som fødselsdag, bryllup og konfirmation – eller firmafester som julefrokost og sommerfest.

Kort fortalt, så kommer han spiller ind til festen som en overraskelse for alle. Kort efter han har åbnet munden, så griner gæsterne højlydt af hans jokes. Showet er i gang og undervejs spiller han de skotske klassikere, som Amazing Grace og Scotland the Brave.

Der kommer også et par overraskelser som eks. Final Countdown, Smoke on the Water, Thunderstruck, Vimmersvej eller Star Wars temaet. På et tidspunkt bliver en af gæsterne også inviteret op og prøve sækkepiben, hvilket jo er enhver persons højeste ønske...

Claus' Sækkepibe Comedy Show giver dig og festdeltagerne en unik og hyleskæg oplevelse, hvor I bliver involveret på en sjov og underholdende måde. Han tilpasser altid showet til festens type og tone, så ikke to shows er ens. Han tager også gerne imod stikord og historier om festens hovedperson og fletter det ind i showet.

BEMÆRK: Prisen varierer efter arrangementstype, lokalitet, antal deltagere og tidspunkt for show. De nævnte priser er for et deltagerantal på 0-250.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Claus Reiss: 4,9 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser )

5
1
5

Claus får altid det gode humør frem

Det var en fornøjelse igen at få underholdning af Claus.

Anmeldt af Kristian Fischlein d. 22. maj 2019
5
1
5

Super sjov og anderledes underholdning.

5 stjerner til Claus Reiss for hans underholdende sækkepibemusik og hans tale til min søns nonfirmation. Sjovt og anderledes, og gæsterne havde ikke set noget lignende og morede sig også. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Pia Andersson d. 20. maj 2019

Kontakt Claus Reiss

Kontakt Claus Reiss via formularen her, så vil Claus Reiss vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Amazing Grace
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0000/5290/Claus_Reiss_Amazing_Grace.mp3
  2. 00:00 Scotland The Brave
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0003/8069/Claus_Reiss_Scotland_the_Brave.mp3