Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Claus Reiss

Prisniveau

Kr. 4.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Claus Reiss er den eneste i Danmark, der underholder med en blanding af comedy og sækkepibe. Det er 100% original og sjov underholdning, hvor du er sikker på, at dine gæster ikke har oplevet lignende før.

Du får et uhøjtideligt comedy show, der er proppet med geniale jokes om sækkepiben, hans uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med sjove melodier.

Læs mere...

Mere om Claus Reiss

Showet rammer både unge og ældre, og passer derfor til alle slags arrangementer. Det er feks. privatfester som fødselsdag, bryllup og konfirmation – eller firmafester som julefrokost og sommerfest.

Kort fortalt, så kommer han spiller ind til festen som en overraskelse for alle. Kort efter han har åbnet munden, så griner gæsterne højlydt af hans jokes. Showet er i gang og undervejs spiller han de skotske klassikere, som Amazing Grace og Scotland the Brave.

Der kommer også et par overraskelser som eks. Final Countdown, Smoke on the Water, Thunderstruck, Vimmersvej eller Star Wars temaet. På et tidspunkt bliver en af gæsterne også inviteret op og prøve sækkepiben, hvilket jo er enhver persons højeste ønske...

Claus' Sækkepibe Comedy Show giver dig og festdeltagerne en unik og hyleskæg oplevelse, hvor I bliver involveret på en sjov og underholdende måde. Han tilpasser altid showet til festens type og tone, så ikke to shows er ens. Han tager også gerne imod stikord og historier om festens hovedperson og fletter det ind i showet.

BEMÆRK: Prisen varierer efter arrangementstype, lokalitet, antal deltagere og tidspunkt for show. De nævnte priser er for et deltagerantal på 0-250.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Claus Reiss: 4,9 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser )

5
1
5

Super god underholdning

Claus har en fantastisk charme og udstråling. Han var god til at få hele selskabet involveret til vores søns bryllup. Ved få stikord kunne han lave et perfekt show. Kan kun anbefales hvis man vil ha` det sjovt og brudeparret syntes det var smadder skægt at der bliver taget lidt gas på dem.

Anmeldt af Maibritt Zacho d. 2. juli 2018
5
1
5

Festligt indslag

Fin underholdning, hurtig i replikken.
Information før show god, så man følte der var styr på det.

Anmeldt af Gert Olsen d. 26. februar 2018

Kontakt Claus Reiss

Kontakt Claus Reiss via formularen her, så vil Claus Reiss vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Amazing Grace
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0000/5290/Claus_Reiss_Amazing_Grace.mp3
  2. 00:00 Scotland The Brave
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0003/8069/Claus_Reiss_Scotland_the_Brave.mp3