Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Claus Reiss

Prisniveau

Kr. 4.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Claus Reiss er Danmarks bedste sækkepibe-komiker 🤩 - og den eneste...

"1000 tak for en super god performance" - Novo Nordisk.

Du får et hyleskægt og 100% originalt show, gæsterne ikke har set før!
Claus leverer et uhøjtideligt comedy show, der er proppet med geniale jokes om sækkepiben, hans uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med kendte melodier.

Læs mere...

Mere om Claus Reiss

Showet rammer både unge og ældre, og passer derfor til alle slags arrangementer. Det er feks. privatfester som fødselsdag, bryllup og konfirmation – eller firmafester som julefrokost og sommerfest.

Kort fortalt, så kommer han spiller ind til festen som en overraskelse for alle. Kort efter han har åbnet munden, så griner gæsterne højlydt af hans jokes. Showet er i gang og undervejs spiller han de skotske klassikere, som Amazing Grace og Scotland the Brave.

Der kommer også et par overraskelser som eks. Final Countdown, Smoke on the Water, Thunderstruck, Vimmersvej eller Star Wars temaet. På et tidspunkt bliver en af gæsterne også inviteret op og prøve sækkepiben, hvilket jo er enhver persons højeste ønske...

"Det er jo humor i weltklasse - og gæsterne får deres halvsjove bemærkninger lige tilbage i hovedet - dobbeltop!"
Ole Petersen, Nørre Snede (60 års fødselsdag)

Claus' Sækkepibe Comedy Show giver dig og festdeltagerne en unik og hyleskæg oplevelse, hvor I bliver involveret på en sjov og underholdende måde. Han tilpasser altid showet til festens type og tone, så ikke to shows er ens. Han tager også gerne imod stikord og historier om festens hovedperson og fletter det ind i showet.

"Claus formår at lave begavet komik og helt originalt blande det med sækkepibe! Et rigtig godt show!"
DHL Danmark

BEMÆRK: Prisen varierer efter arrangementstype, lokalitet, antal deltagere og tidspunkt for show.
Ved deltagerantal på 150+ kan prisen være over 15.000 kr.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Claus Reiss: 4,9 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser )

5
1
5

Sjovt og anderledes underholdning til konfirmationsfest

Vi havde booket Claus til at underholde til vores søns konfirmation. Det var et super show, som var underholdende og sjovt fra start til slut. Under showet var Claus rigtig god til at drage materiale om vores søn ind i hans show - materiale, som vi havde sendt til ham på forhånd - som var til stor underholdning blandt vores gæster.
Korrespondancen mellem Claus og os har været professionelt både før og efter arrangementet.
Vi kan helt klart anbefale Claus og hans sækkepibe.

Anmeldt af Anne Wentrup d. 24. maj 2022
5
1
5

Helt i top underholdning

Claus stod på fineste vis for underholdningen til min runde fødselsdag, og gæsterne plus jeg selv var meget begejstrede for hans festlige indslag. Vi fik motioneret lattermusklerne og blev også musikalsk underholdt. Jeg vil med sikkerhed igen vælge Claus, næste gang jeg arrangerer noget som lægger op til et underholdende indslag.

Anmeldt af Marianne Svensson d. 20. februar 2022

Kontakt Claus Reiss

Kontakt Claus Reiss via formularen her, så vil Claus Reiss vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Amazing Grace
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBYZz09IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0787cdff3aeba03b06bf2ca74e51eb5d307af170/Claus_Reiss_Amazing_Grace.mp3
  2. 00:00 Scotland The Brave
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaUlDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d17a542ad18c73dcdbcab323aea9c66b60b3ec22/Claus_Reiss_Scotland_the_Brave.mp3