Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Claus Reiss

Prisniveau

Kr. 4.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Claus Reiss er Danmarks bedste sækkepibe-komiker 🤩 - og den eneste...

"1000 tak for en super god performance" - Novo Nordisk.

Du får et hyleskægt og 100% originalt show, gæsterne ikke har set før!
Claus leverer et uhøjtideligt comedy show, der er proppet med geniale jokes om sækkepiben, hans uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med kendte melodier.

Læs mere...

Mere om Claus Reiss

Showet rammer både unge og ældre, og passer derfor til alle slags arrangementer. Det er feks. privatfester som fødselsdag, bryllup og konfirmation – eller firmafester som julefrokost og sommerfest.

Kort fortalt, så kommer han spiller ind til festen som en overraskelse for alle. Kort efter han har åbnet munden, så griner gæsterne højlydt af hans jokes. Showet er i gang og undervejs spiller han de skotske klassikere, som Amazing Grace og Scotland the Brave.

Der kommer også et par overraskelser som eks. Final Countdown, Smoke on the Water, Thunderstruck, Vimmersvej eller Star Wars temaet. På et tidspunkt bliver en af gæsterne også inviteret op og prøve sækkepiben, hvilket jo er enhver persons højeste ønske...

"Det er jo humor i weltklasse - og gæsterne får deres halvsjove bemærkninger lige tilbage i hovedet - dobbeltop!"
Ole Petersen, Nørre Snede (60 års fødselsdag)

Claus' Sækkepibe Comedy Show giver dig og festdeltagerne en unik og hyleskæg oplevelse, hvor I bliver involveret på en sjov og underholdende måde. Han tilpasser altid showet til festens type og tone, så ikke to shows er ens. Han tager også gerne imod stikord og historier om festens hovedperson og fletter det ind i showet.

"Claus formår at lave begavet komik og helt originalt blande det med sækkepibe! Et rigtig godt show!"
DHL Danmark

BEMÆRK: Prisen varierer efter arrangementstype, lokalitet, antal deltagere og tidspunkt for show.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Claus Reiss: 4,9 ud af 5 baseret på 35 anmeldelser )

5
1
5

Rigtig sjov og go’ optræden

Jeg synes, Claus gjorde det rigtig godt. Var både sjov og dygtig til at spille på samme tid. Han var go’ til at få gæsterne med og inddrage dem i hans optræden. God og morsom optræden.

Anmeldt af Merete Hedegaard d. 5. september 2022
5
1
5

Super

Claus fik samtlige 48 gæster gjort til en dejlig og sjov halv time 😉👍

Anmeldt af Bruno Koke d. 4. september 2022

Kontakt Claus Reiss

Kontakt Claus Reiss via formularen her, så vil Claus Reiss vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Scotland The Brave
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaUlDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d17a542ad18c73dcdbcab323aea9c66b60b3ec22/Claus_Reiss_Scotland_the_Brave.mp3
  2. 00:00 Amazing Grace
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBYZz09IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0787cdff3aeba03b06bf2ca74e51eb5d307af170/Claus_Reiss_Amazing_Grace.mp3