Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Jakob Thrane

Prisniveau

Kr. 15.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-45 minutter

Profil

Jakob er et komikertalent med et helt unikt udtryk! Han er en af de mest talentfulde og erfarne unge komikere, og hans allerede 8 års erfaring gør at han let kan tilpasse sit show til alle lejligheder.

Kendt fra Finalen DM i Stand-up 2017, Stand-up Uden Grænser 2017 og ZULU AWARDS 2016 samt fra komikertrioen Umage Image og deres sang Forfest, med over 5 mio. streams.

Du skal vælge Jakob, hvis du vil have et show fyldt med improvisation, nærvær og ikke mindst en masse grin!

Læs mere...

Mere om Jakob Thrane

Jakob er også med i TV-produktioner, senest aktuel i DRs program “luk op luk i”.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jakob Thrane: 4,5 ud af 5 baseret på 33 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk show!

Fantastisk sjovt show, hvor Jakob formåede at have vores virksomhed/organisation med i showet. Det fungerede rigtig godt og en klar anbefaling herfra.

Anmeldt af Michael Bo Hansen d. 23. september 2022
5
1
5

Han fanger publikum fra første sekund !!! just super.

Vi havde firmafest hos Arla i Christiansfeld. med 140 deltager, godt blandet aldersmæssigt, de unge kendte jo godt Jakob, kneb lidt mere med dem over de 45+, men må sige efter 30 min. optræden kendte alle i teltet Jakob Thrane. Super sjov og mega god til spotte hvis nogen i teltet vil være ( sjov ) med kvikke bemærkninger, så blev de hurtigt brugt i showet og sat på plads af Jakob ... Perfekt ;)

Anmeldt af Berndt Rosser d. 5. september 2021

Kontakt Jakob Thrane

Kontakt Jakob Thrane via formularen her, så vil Jakob Thrane vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.