Jan Kjeldsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Jan Kjeldsen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

typisk 2x45 minutter eller 1x60 minutter

Profil

ÆLDREUNDERHOLDNING:
Jeg er en erfaren musiker, som spiller musik for ældre på plejecentre, ældrecafeer osv. Jeg spiller alle de gode gamle danske sange af kunstnere som John Mogensen, Bjørn Tidmand, Eva Madsen, Rachel Rastenni, Four Jacks, Lis og Per, Bamses Venner, Kim Larsen, Gustav Winkler og en masse andre. Jeg spiller over hele landet, og min pris er altid inklusive kørsel. Så der kommer ingen grimme tillæg på fakturaen.

Jeg er fra 1967, og er flasket op med dansk musik fra radioen. Derfor holder jeg meget af den gamle danske musik, som er fra det ældre publikums ungdom og barndom.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Jan Kjeldsen: 4,8 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

En musiker med indlevelse og karisma

Jan Kjeldsen har flere gange underholdt på ældrecentre/plejehjem i Randers området, og vi giver ham de varmeste anbefalinger. Han er i den grad til stede, fornemmer publikum og spiller derefter, og så er han både dygtig og meget behagelig. Vores beboere lyser op og synger med på alt fra Kim Larsen til Lone Kellermann og Teddy Edelmann.

Anmeldt af Eva Frank d. 26. juni 2023
5
1
5

VI og ikke mindst beboerne havde en rigtig dejlig eftermiddag med Jann

Jan havde en god fornemmelse af, hvad vores beboere syntes om. Det vakte stor glæde og genkendelse fra deres yngre dage. Vi har kun store anbefalinger til Jan M Kjeldsen.

Anmeldt af Marianne Nielsen d. 14. februar 2023

Kontakt Jan Kjeldsen

Kontakt Jan Kjeldsen via formularen her, så vil Jan Kjeldsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.