Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Jan M Kjeldsen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

typisk 2x45 minutter

Profil

ÆLDREUNDERHOLDNING:
Jeg er en erfaren musiker, som spiller musik for ældre på plejecentre, ældrecafeer osv. Jeg spiller alle de gode gamle danske sange af kunstnere som John Mogensen, Bjørn Tidmand, Eva Madsen, Rachel Rastenni, Four Jacks, Lis og Per, Bamses Venner, Kim Larsen, Gustav Winkler og en masse andre. Jeg spiller på Jylland og Fyn.

Læs mere...

Mere om Jan M Kjeldsen

Jeg er fra 1967, og er flasket op med dansk musik fra radioen. Derfor holder jeg meget af den gamle danske musik, som er fra det ældre publikums ungdom og barndom.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jan M Kjeldsen: 4,8 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Lige i øjet

Jan havde fuldstændig styr på guitaren og stemmebåndet. Han tilpassede musikken til publikummet og mange af vores beboere snakker om ham her dagen efter vores gallaaften.

Anmeldt af Tina Madsen d. 31. august 2018
5
1
5

Musikeren med store indlevelses evner

Jan skal have mange stjerner. Han spillede til Det store Sønderjydske kaffebord på træningcenter Auning. Han ramte perfekt den rigtige musik, det var lige i øjet. Jan har et stort repertoire, tog forslag fra gæsterne og spillede det de bad om.
Vores borgere har efterfølgende sagt, at det var en af de bedste eftermiddage.
Jan han er uforpligtende folkelig, smilende, pænt klædt på, dejlig stemme. Hans anlæg har en god lyd, han forstod at indstille lyden så den var passende. Vi kunne både tale sammen og danse til musikken.
Vi kan kun anbefale Jan til en hvilken som helst fest.

Anmeldt af Anne Lise Olesen på vegne af Træningcenter Auning d. 10. maj 2017

Kontakt Jan M Kjeldsen

Kontakt Jan M Kjeldsen via formularen her, så vil Jan M Kjeldsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.