Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Jan M Kjeldsen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

typisk 2x45 minutter eller 1x60 minutter

Profil

ÆLDREUNDERHOLDNING:
Jeg er en erfaren musiker, som spiller musik for ældre på plejecentre, ældrecafeer osv. Jeg spiller alle de gode gamle danske sange af kunstnere som John Mogensen, Bjørn Tidmand, Eva Madsen, Rachel Rastenni, Four Jacks, Lis og Per, Bamses Venner, Kim Larsen, Gustav Winkler og en masse andre. Jeg spiller over hele landet, og min pris er altid inklusive kørsel. Så der kommer ingen grimme tillæg på fakturaen.

Læs mere...

Mere om Jan M Kjeldsen

Jeg er fra 1967, og er flasket op med dansk musik fra radioen. Derfor holder jeg meget af den gamle danske musik, som er fra det ældre publikums ungdom og barndom.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jan M Kjeldsen: 4,8 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Super godt

Rigtig fint arrangement vi havde her på vores bosted for udviklingshæmmede! Jan spillede både rigtig godt og var desuden mægtig god til at inddrage deltagerne. Overall rigtig god oplevelse, ham kunne vi godt finde på at booke igen.

Anmeldt af Signe d. 16. august 2021
5
1
5

Forårs koncert på Rosenlunden

Jan kunne på sin stille og rolige måde fange beboernes opmærksomhed og få dem til at mindes deres unge dage og nynne og synge med. Kan stærkt anbefales.

Anmeldt af Marie Elisabeth Knudsen d. 7. marts 2019

Kontakt Jan M Kjeldsen

Kontakt Jan M Kjeldsen via formularen her, så vil Jan M Kjeldsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.