JAZZ & BLUES DUO /krabbe og lautrup

JAZZ & BLUES DUO /krabbe og lautrup

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

EFTER AFTALE

Profil

Et show oplæg med tangenter og Danmarks vildeste jazztrompetist......kan sigte på alle musikalske genrer fra jazz og blues til klassisk til dans til KONCERT / f.eks i Kirker. Dertil masser af erfaring med street og impro optræden , - bla fra diverse festivaller.

Denne lille gruppe er en unikt samarbejdet DUO , - som med fed vokal , .- piano og trompet kan bringe stemning og JAZZ&BLUES feeling til publikum.....Med alsidige musikalske erfaringer er der mange strenge at spille på og den musikalske rækkevidde spænder sig ud til Danske sange , kirkelige begivenheder, morgenmusik og dans fra rock og rul og blues til folkemusik, - ofte garneret med humoristiske fortællinger og introduktioner.
En special event : FRA LAMBERT TIL LILHOLT.......EN KONCERT MED INSPIRATION FRA FOLKEMUSIK, JAZZ,KLASSISK OG DANSKE SANGE.

Kontakt JAZZ & BLUES DUO /krabbe og lautrup

Kontakt JAZZ & BLUES DUO /krabbe og lautrup via formularen her, så vil JAZZ & BLUES DUO /krabbe og lautrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.