Find jazzpianist i nærheden af Frederiksberg her

4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Fusionsjazz, Ragtime eller den moderne jazz med flere forskellige tilføjede stilarter som funk, disco og soul? Uanset hvad du værdsætter mest, har Eventzonen et jazzband, som sammen med dig kan skabe den perfekte sætliste til din fest eller dit arrangement. De jazzbands, vi kan tilbyde dig, spiller alt lige fra Dixieland, Blues og Bossa Nova til Swing, Ragtime og Smooth Jazz.

Uanset om den stemning, der skal skabes, skal være festlig, eftertænksom, glad eller højtidelig, så er det ofte pianisten, der får de rigtige følelser frem. Det kan blive netop det ekstra, som gør din forestående fest til det, som dine gæster erindrer i mange år. Uanset hvilken pianospiller du bedst kan lide, er du sikret et højt fagligt niveau, og adskillige af vores klaverspillere har både erfaring med klassisk musik på flygel, stemningsskabende musik på et piano og festligt akkompagnement på klaveret.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som firmaer, gamle som unge.

Formålet med denne portal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere , så folk, som leder efter den ideelle underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted; uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Det brede udvalg dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter en jazzpianist tæt på Frederiksberg eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.