jegvilsemer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

jegvilsemer

Prisniveau

Kr. 2.500 - 4.500

Hjemby

Varighed

35 - 60 minutter

Profil

Underholdning helt uden hvide duer og halvnøgne piger.

Til gengæld masser af latter.

Søger du underholdning uden hvide duer og strutskørt, men med grin og små mirakler, så er du havnet det rigtige sted.

Hvad enten det drejer sig om underholdning til en børnefødselsdag, eller om det er årets julefrokost som skal have et festligt indslag. Så kan jeg hjælpe!
Du har tre muligheder. Underholdning for hele selskabet, close-up eller børneunderholdning.

"Underholdning for hele selskabet" er mit scene show, som passer perfekt til familiefesten eller firmaarrangementet. Hvad enten det er en konfirmation en rund fødselsdag eller årets julefrokost. Showet varer 35-40 minutter, og inddrager altid flere af jeres gæster eller kollegaer til et nærværende show.
I mit "close-up" show går jeg rundt mellem gæsterne og laver små shows på 5 - 10 minutter, med alt fra musefælder til kort. Her kan miraklerne foregå direkte i hånden på jer, og I har mulighed for at opleve tryllekunstneren up close.
"Børneunderholdning" er naturligvis oplagt til en perfekt afslutning på en børnefødselsdag. Showet varer ca. 35-40 minutter, og inddrager mange af børnene aktivt i showet.

Så søger du seriøs underholdning, så skriv eller ring til mig, og lad mig høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Videoklip


Anmeldelser ( | af jegvilsemer: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

5 stjerner herfra

Vi har set René optræde flere gange, og det er altid en fantastisk oplevelse! Han formår at få alle med i lokalet og skabe en god stemning. De varmeste anbefalinger fra os.

Anmeldt af CWM d. 12. september 2023
5
1
5

Underholdning der passede

Fin kommunikation inden bookingen, så vi fik afstemt kunstner og publikum. Renes optræden var lige hvad vi ønskede, tilpas længde, inddragende og underholdende.

Anmeldt af Anne H. d. 27. august 2023

Kontakt jegvilsemer

Kontakt jegvilsemer via formularen her, så vil jegvilsemer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.