Jens Holgersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Jens Holgersen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time til 5 timer

Profil

Humørfuld Underholdning - Inspirerende Lyttemusik - Behagelig Dinnermusik - Energisk Dansemusik - Velklingende Receptionsmusik.
Musikken er oldschool, iørefaldende og udadvendt. Vi har et kæmpe repertoire, som vi afpasser til den konkrete situation. Speciale: Grønlandsk
festmusik.

Jeg spiller kontrabas og arbejder sammen med en bred vifte af musikere med forskellige instrumenter. Dem kan jeg sammensættes alt efter kundens ønsker.
Som duo er vi to professionelle musikere, der spiller hyggelig baggrundsmusik i den jazzede ende. Oftest optræder jeg med Christian Søgaard (harmonika, klaver, orgel, sang). Han har akkompagneret en række top-kunstnere: Povl Dissing, Rasmus Lyberth, Kirsten Siggård, Jesper Klein m.v.
Vi gør alt, fra underholdene indslag eller koncerter med helt originalt materiale på f.eks 2x 45 min, til en hel festpakke med dinnermusik og dans bagefter, hvor vi kan udvide med trommer, guitar og evt. en sangerinde. Vi har også stor erfaring med at spille til standartdans: Latin, cha-cha-cha, jive, tango, quickstep, vals m.v.
Jeg har spillet i over 30 år og samarbejder med mange forskellige musikere med forskellige genre. F.eks. kan jeg også tilbyde forskellige jazzbands, rock - pop fra før 1980, irsk folkemusik eller spillmandsmusik til folkedans med eller uden instruktion. Ring og lad mig høre hvad I har tænkt jer.

Kontakt Jens Holgersen

Kontakt Jens Holgersen via formularen her, så vil Jens Holgersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.