Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Tryllekunstner Jesper Aka Ace Spader

Prisniveau

Kr. 2.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-90

Profil

♠️♦️ MENTALIST/MAGICIAN ♥️♣️
Til din næste firmafest, julefrokost, polterabend, bryllup eller har du bare en speciel begivenhed, med underholdning i tankerne?

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Jesper Aka Ace Spader

Ønsker du en oplevelse du med garanti ikke har fået før?

Så skal du overveje Jesper også kendt som Ace Spader.

Ace er en tryllekunstner og tankelæser, som brænder for magien, som trods sin unge alder, har 17 års erfaring i feltet.

Ace Spader kan ikke sammenlignes med andre tryllekunstnere, da han er helt sin egen! Han er ikke bleg for at tage skridtet videre, og eksperimentere med mørk magi, som får andre tryllekunstnere til at blegne. Han er vanvittig dygtig og professionel i sin perfomance.

Foruden shows, underviser Ace også i magiske færdigheder, og opfinder sine egne effekter som han også implementerer i sin perfomance der gør hans shows helt unikke.

Ace's 17 års erfaring med magi, hans egne unikke effekter, samt hans færdigheder indenfor mørk magi, garanterer at du får en oplevelse du sent vil glemme!

Book dit show her 👇

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Jesper Aka Ace Spader: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Perfekt underholdning til konfirmation

Vi havde fornøjelsen af at overraske vores konfirmand med et magisk trylle show fra Ace Spader. Lige fra første kommunikation med Jesper, og til selve hans optræden, fandt vi hurtigt ud af at det var det perfekte match. Jesper indtog rummet på en meget elegant facon, og gjorde showet personligt for vores pige. Han overraskede os gang på gang med hans talent, og dagens konfirmand var tryllebundet fra start til slut. Dagen derpå spurgte vi hende hvad det bedste ved gårsdagens fest havde været, og udover gaverne naturligvis, stod trylleshowet øverst på listen. Tak til Ace Spader for en uforglemmelig oplevelse.

Anmeldt af Camilla Koudal Vejlgaard d. 20. september 2020

Kontakt Tryllekunstner Jesper Aka Ace Spader

Kontakt Tryllekunstner Jesper Aka Ace Spader via formularen her, så vil Tryllekunstner Jesper Aka Ace Spader vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.