Magisk Indslag v. Kim Oechsle

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Magisk Indslag v. Kim Oechsle

Prisniveau

Kr. 3.000 - 9.000

Hjemby

Varighed

Show 30 minutter eller close-up trylleri afhængigt af behov

Profil

Kim Oechsle kan give din fest et Magisk Indslag hvor dine gæster vil snakke om "hvordan gjorde han det?" længe efter festen.
Jeg laver tryllekunst, der passer ind til enhver lejlighed, formelt eller uformelt, stort eller småt. For alle på én gang eller også kan jeg gå rundt fra bord til bord og optræde med tilskuere på alle sider. Det er både trylleri, tankelæsning og mystik - med garanti for masser af gode grin undervejs.
Book mig i dag - og vær sikker på at underholdningen er på plads!

Umuligt og utroligt! Hvordan gjorde han det?
Jeg underholder til små og store selskaber.
Det kan være for alle på én gang eller være close-up trylleri.
Ved større selskaber fanger jeg både dem på bageste og forreste række og inddrager flere fra publikum så de får en god oplevelse.
Med close-up trylleri er jeg helt tæt på mine tilskuere og giver dem den der unikke oplevelse, hvor magien sker lige for næsen af én. Det kan ske fra bord til bord.

Kim Oechsle har optrådt professionelt med trylleri siden 2005 til julefrokoster, firmafester, private fester, i stormagasiner, firma-events og på festivaler.
Det er bare noget helt andet at opleve trylleri "live" - det er lige nu det sker - lige nu man bliver snydt, griner, og tænker "hvordan pokker..." eller det der er værre...
Med min underspillede humor går trylleriet rent ind hos alle. Jeg tryller naturligvis med kort, det forventer vi jo allesammen af en tryllekunstner, og der er så mange muligheder for at bygge historier ind. Men jeg kan også godt lide at blande helt andre ting ind i trylleriet, så det bliver til magi, tankelæsning, forudsigelser og umuligheder med reb, peberfrugter, slips - og publikum selv.
Skriv til mig og få et godt tilbud - lad os sammen finde ud af hvad der kunne passe ind til din fest eller dit event.
Ved siden af arbejder jeg også med hypnose og holder foredrag. Søg efter hypnose hvis det har interesse.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Magisk Indslag v. Kim Oechsle: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Super show! Bedste anbefaling herfra!

Vi bookede Kim til at underholde ved vores datters konfirmation og fik et fantastisk show der imponerede både konfirmand og alle vores gæster - bedste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Charlotte Rothenborg d. 28. maj 2019
5
1
5

Herlig underholdning

Kim underholdt til vores drengs store 14-årsfest. Først en fælles opvarmning og derefter trylleri ved bordene. Kims magi og fingersnilde gjorde stor lykke, og der blev talt meget om det resten af festen. Også ved næste dags morgenmad var Kims trylleri det, der blev talt mest om. Så stor og varm anbefaling herfra.

Anmeldt af Mette Abildgaard d. 19. maj 2019

Kontakt Magisk Indslag v. Kim Oechsle

Kontakt Magisk Indslag v. Kim Oechsle via formularen her, så vil Magisk Indslag v. Kim Oechsle vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.