Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Jesper Larsen

Prisniveau

Kr. 1.200 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

1-7 timer

Profil

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisningen til diverse arrangementer, eller være akkompagnatør til fællessange. Jeg er åben for mange forskellige muligheder, så kontakt mig endelig uforpligtende for at høre nærmere.

Mit repertoire er diverse temaer, smukke ballader, blues, jazz musik fra forskellige årtier og frem til nu.

Læs mere...

Mere om Jesper Larsen

Pianist med mange års erfaring i bagagen. Kan spille til diverse arrangementer. Synger ikke, men leverer dejligt klavermusik til spisningen. Kan godt synge med på fællessange dog. Repertoiret er smukke ballader af bl.a. Elton John, Lionel Richie, Billy Joel og mange mange flere. Der er ret stor garanti for at du kender meget af det musik jeg spiller, og jeg forsøger altid at spille det så smukt jeg kan og gøre det interessant for lytteren.

Musikken vil være afslappende og rolig til under spisningen med dejlige melodier som folk helt sikkert vil nyde.
Spiller på Tyros 5 Keyboard eller Roland FP-80 - afhænger lidt af typen af arrangement, eller jeg kan spille på det instrument som er på stedet hvis det er et godt klaver.
Musikken kan være ledsaget af rytme men kan også være ren klaver eller guitarlyd f.eks. - Der er mange muligheder. Mit mål er er skabe variation mellem numrene og spille så tilpas dæmpet at folk kan snakke sammen og hygge sig.

Jeg kan være musikeren som spiller inden bandet eller discjockeyen til brylluppet - eller jeg kan være musikeren som skaber hyggestemning til konfirmationen eller fødselsdagen til spisningen og kaffen.
Kontakt mig meget gerne for et tilbud :-)

Bedste hilsner
Jesper

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jesper Larsen: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Spillet godt og lige tilpas til vores selskab

Velspillende og meget lydhør overfor hvordan vi ønskede det. Vi var desværre ikke så gode til at vise det (mangel på klapsalver) Jeg tror snakken gik alt for godt, men der var mange positive tilbagemeldinger Tak for nu.

Anmeldt af Karen Jakobsen d. 5. september 2019
5
1
5

En meget dygtig og imødekommende pianist

Vi var fire generationer til en familiefest. Jesper Larsen kom og spillede under middagen. Det blev til et par uforglemmelige timer! Jesper Larsen forstod til fulde, hvad gæsterne kunne lide af musikstykker. Vi havde tilsendt Jesper Larsen nogle musikforslag, og på meget fin måde blev de flettet ind i hans egne valg. Festens midtpunkt på 94 har efterfølgende givet udtryk for stor glæde for musikken. Vi, der engagerede Jesper Larsen, kan varmt anbefale ham! Han er en meget dygtig pianist, der medvirker på fineste måde til at gøre en fest til en succes. 5 Stjerner!

Anmeldt af Holger Bro d. 13. august 2019

Kontakt Jesper Larsen

Kontakt Jesper Larsen via formularen her, så vil Jesper Larsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Can You Feel The Love Tonight
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3053/Can_You_Feel.mp3
 2. 00:00 Blue Eyes
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3087/Blue_Eyes.mp3
 3. 00:00 Ind Til Dig Igen
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3088/Indtil_Dig_Igen.mp3
 4. 00:00 It Might Be You
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3098/It_Might_Be_You.mp3