Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Jesper Larsen

Prisniveau

Kr. 1.200 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

1-5 timer

Profil

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisningen til diverse arrangementer, eller være akkompagnatør til fællessange. Jeg er åben for mange forskellige muligheder, så kontakt mig endelig uforpligtende for at høre nærmere.

Mit repertoire er diverse temaer, smukke ballader, blues, jazz musik fra forskellige årtier og frem til nu.

Læs mere...

Mere om Jesper Larsen

Pianist med mange års erfaring i bagagen. Kan spille til diverse arrangementer. Synger ikke, men leverer dejligt klavermusik til spisningen. Kan godt synge med på fællessange dog. Repertoiret er smukke ballader af bl.a. Elton John, Lionel Richie, Billy Joel og mange mange flere. Der er ret stor garanti for at du kender meget af det musik jeg spiller, og jeg forsøger altid at spille det så smukt jeg kan og gøre det interessant for lytteren.

Musikken vil være afslappende og rolig til under spisningen med dejlige melodier som folk helt sikkert vil nyde.
Spiller på Tyros 5 Keyboard eller Roland FP-80 - afhænger lidt af typen af arrangement, eller jeg kan spille på det instrument som er på stedet hvis det er et godt klaver.
Musikken kan være ledsaget af rytme men kan også være ren klaver eller guitarlyd f.eks. - Der er mange muligheder. Mit mål er er skabe variation mellem numrene og spille så tilpas dæmpet at folk kan snakke sammen og hygge sig.

Jeg kan være musikeren som spiller inden bandet eller discjockeyen til brylluppet - eller jeg kan være musikeren som skaber hyggestemning til konfirmationen eller fødselsdagen til spisningen og kaffen.
Kontakt mig meget gerne for et tilbud :-)

Bedste hilsner
Jesper

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jesper Larsen: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

60 år's fødselsdagsfest

Jesper Larsen er en dygtig pianist, der skabte en hyggelig og behagelig atmosfære under middagen med hans dejlige musik. Flere af vores gæster roste hans musik. Skal vi engang igen have fest, bliver det Jesper Larsen der skal spille for os. Tusinde tak fordi du gjorde dagen smuk.

Anmeldt af Gitte Jepsen d. 30. juni 2019

Kontakt Jesper Larsen

Kontakt Jesper Larsen via formularen her, så vil Jesper Larsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Can You Feel The Love Tonight
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3053/Can_You_Feel.mp3
 2. 00:00 Blue Eyes
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3087/Blue_Eyes.mp3
 3. 00:00 Ind Til Dig Igen
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3088/Indtil_Dig_Igen.mp3
 4. 00:00 It Might Be You
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/3098/It_Might_Be_You.mp3