Jesper K. Antonisen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Jesper K. Antonisen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.800

Hjemby

Områder

Varighed

3/6/7 timer (ekstra timer kan bookes)

Profil

Hits fra 70érne, 80érne og frem til i dag, så bare put iPad'en i skabet og sæt soundboxen på standby....her får du "The real deal" med pop & rock som vor mor lavede den!

Et godt udgangspunkt i denne branche, er nok at man skal dækkes ind af et rimeligt bredt repertoire. Uden at love for meget kan man roligt sige, at der er musik fra næsten alle genrer, så der er ingen der går forgæves hvis de vil have lidt gang i gaden. Den genre Jesper befinder sig bedst i og som han selv er vokset op med, er primært pop og rock fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og frem til i dag. Er man til nyere dansktop, tja så er det bestemt ikke det man får mest af - uopfordret.😉

Afdæmpet og lyttevenlige dinérmusik til en middag eller reception, er naturligvis også en del af repertoiret. Her får man "øreguf" i form af kendte klassikere og stille pop hits, som man kan tygge i takt til.

Jesper har ikke ry for at være en musiker der bare sidder og gemmer sig bag tangenterne i et mørkt hjørne af lokalet......meeen hvis man insisterer, så kan han godt være fluen på væggen. Et af de vigtigste parametre for en musiker, at "læse" publikum rigtigt. Efter en del år i branchen OG respons fra kunder, kan man roligt konstatere at det går da meget godt. ;-)

Jesper kan også bookes i duoen 2alive. Masser af classic pop & rock som vor mor lavede den.

Kontakt Jesper K. Antonisen

Kontakt Jesper K. Antonisen via formularen her, så vil Jesper K. Antonisen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.