Lukas Eagleroad Music

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Lukas Eagleroad Music

Prisniveau

Kr. 2.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt fra 45-180 minutter, alt efter behov.

Profil

Lukas Eagleroad Music er en singer-songwriter med en masse skønne sange på menuen, er du til akustisk rock, pop, ambient, singer-songwriting eller lidt funky vibes, så kan vi garantere, at denne kunstner ikke vil skuffe dig. Hans performance er bestående af sin guitar samt effekter med inkorporering af loops for at skabe en alsidig oplevelse. Han tilbyder også koncerter med henblik på coversange alt efter behov.

Lukas Eagleroad kommer fra Østjylland, Skanderborg, og har altid elsket at komponere og kreere sange. Hans tekster er mest baseret på livsfilosofi og kærlighed. Alt fra uptempo til rolige sange, kommer vi igennem et bredt spektrum af vilde musikalske indtryk. Han har spillet i mange forskellige venues som guitarist, pianist og artist, såsom Radar/VoxHall/Musikhuset Aarhus/Casa V58/Domen Aarhus/Gimle/Amfiscenen Aarhus/Huset Kbh/Walthers Musikcafe/Rådhuspladsen i KBH/ Ungdomskulturhuset Aarhus samt flere, og været på 3 internationale rejser i Polen, England & Østrig. og har nu taget det næste skridt i hans karriere som solo artist hvor han har skabt sig et repetoir på de små scener.
Hans mission er at ramme et bredt publikum i folkets hjerter med hans lyrik, melodier, skabe refleksion, og at få sig etableret i branchen som en anerkendt kunstner, det tør siges at han drømmer stort omkring hans projekt.
Lukas Eagleroad startede med at spille musik i en ung alder, hvor han meget hurtigt fandt ud af at dette var hans drøm, og lige siden den dag har han stræbt og udviklet sig til at blive en veluddannet kunstner og artist. At kunne udtrykke sig igennem melodier, poesi og at skabe værker, der resonerer gennem mennesker, er det “Lukas Eagleroad Music” handler om.

Så mangler i en alsidig musiker med originalt eller covers så er "Lukas Eagleroad Music" helt sikkert et godt bud.

Kontakt Lukas Eagleroad Music

Kontakt Lukas Eagleroad Music via formularen her, så vil Lukas Eagleroad Music vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.