Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Jesper Theilgaard

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. - 2 timer

Profil

Vejr og klima

- Vejrets kulturhistorie: Fra de gamle mundheld over digterne og malerne, der på hver deres måde beskrev det danske vejr.

- Vejret og de danske sange: Højskolesangbogen er en guldgrube af sange om vejret. Vi synger en del af dem og får en fortælling om historien. (kan mod betaling udvides med en professionel trio)

- Klimaforandringer - hvad er sandheden og hvilke konsekvenser har de. Vi ved ikke alt, men nok til at skabe en god debat om de forandringer vi kan se

Læs mere...

Mere om Jesper Theilgaard

Klimaforandringerne er en globalt langvarigt problem, som skal håndteres nu. Det viser al forskning. Jeg vil gerne fortælle om netop den problemstilling i et højaktuelt foredrag
Foredrag om vejret har utrolig mange facetter. Jeg har de senere år fundet mange sjove berøringsflader, hvor vejret spiller ind.
Hvem havde forestillet sig at man kan se på vejret i guldaldermalerier eller kombinere de danske sange med vejr og gamle mundheld.

Men det er netop hvad jeg gør i mine foredrag, som derfor bliver ret muntre.

Jeg fortæller også gerne om mit eget liv. For jeg var ikke den udadvendte type som ung - der skulle nogle helt specielle oplevelser til, før jeg kastede mig ud over kanten og blev tv-kendis, forfatter og foredragsholder. Det er et meget personligt foredrag.

Det siger sig selv, at jeg også kan komme med et foredrag om den aktuelle klimadebat. Jeg har deltaget i mange konferencer - også internationalt - og kender problemstillingerne. Jeg kommer gerne med mit eget bidrag til debatten - og diskuterer gerne.

Anmeldelser ( | af Jesper Theilgaard: 4,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

4
1
5

Anbefalelsesværdigt foredrag

Jesper Theilgaard holdt foredraget Vejret og de danske sange. Det var meget inspirerende, vi sang nogle af de sange som Jesper omtalte og vi fik også et indblik i guldaldermalerierne set med en metrologs øjne. Tilhørerne var mellem 65-90 år og fik en god oplevelse og nyt syn på de danske sange.

Anmeldt af Grete Nielen d. 31. oktober 2012

Kontakt Jesper Theilgaard

Kontakt Jesper Theilgaard via formularen her, så vil Jesper Theilgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.