Jimmy Enoch Entertainer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Jimmy Enoch Entertainer

Prisniveau

Kr. 3.000 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

6-20 min.

Profil

CYKELARTIST I VERDENKLASSE!
Cykelartisteri er en klassisk cirkusdisciplin, som altid har været en stor del af mit liv. I løbet af min opvækst er jeg af min bedstefar blevet oplært i alle de cykeltricks som min familie i Cirkus Dannebrog har kendt i generationer.

Cykelartisteri er igennem de mange år ikke bare blevet mit speciale, det som jeg er allerbedst til, det er også blevet min helt store passion. Det er derfor ikke helt forkert at sige at jeg kan udføre alverdens tricks på både ét- og tohjulede cykler – og jeg ved intet bedre end at komme ud og optræde som cykelartist på mine trofaste cykler.
Jeg har i løbet af min lange karriere som cykelartist udviklet en masse forskellige numre, som jeg kan optræde med – på både ét- og tohjulede cykler.

CYKELMYGGEN EGON!
I 2012 havde jeg for første gang æren af at spille hovedrollen i Cykelmyggen Egon på Østre Gasværk. En storslået opsætning som var en kæmpe succes for Gasværket.
Jeg har siden haft utrolig mange fantastiske oplevelser i Cykelmyggen-kostumet. Både med genopsætning af forestillingen, men også i mange andre sammenhænge.
Jeg har ved flere lejligheder været med til at optræde som underholdning ved indvielser af cykellegepladser i hele landet.
Børnene elsker Cykelmyggen Egon, og jeg har det super sjovt, hver gang jeg hopper i kostumet med den spidse lange næse.

Kontakt Jimmy Enoch Entertainer

Kontakt Jimmy Enoch Entertainer via formularen her, så vil Jimmy Enoch Entertainer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.