Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Jonas Kirk

Prisniveau

Kr. 3.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

40 minutter

Profil

Skal du have skræddersyet et show til dit næste børnearrangement?

vi tilbyder underholdningsshows som oftest har en varighed på 15-40 minutter i øjenhøjde med børnene!
Med udgangspunkt i fantasifulde historier til hvert tryllenummer, bliver både børn og voksne inddraget i en magisk rejse.
Hele ideen med vores børneforrestillinger er, at det skal være en leg for publikum - dette kan mærkes i måden hvorpå børnene bliver aktivt inddraget.

Læs mere...

Mere om Jonas Kirk

Jonas er født 2. september 1998 i Ballerup, hvor han har boet lige siden. Efter et års skoleophold på Sorø Fri Fagskole i 2015/16, beslutter Jonas sig for at starte som gourmetslagter.

Interessen for underholdning, særligt trylleri, har altid været stor, og Jonas' beskæftigelse med trylleriet starter allerede i 2008. Trylleriet har han ikke fra fremmede - både hans oldefar og morfar har været tryllekunstnere, så Jonas har dermed fået en del erfaring videregivet.

Jonas har været medlem af Magisk Cirkel Danmark siden 2012, hvor han gennem kurser og diverse seminarer har fået udvidet sit tryllenetværk med både danske såvel som udenlandske tryllekunstnere. Det er også herigennem at han stifter bekendtskab med Kurt Flemming, Dyrehavsbakkens Pjerrot, som han har været i praktik hos i 2014.

Kontakt Jonas Kirk

Kontakt Jonas Kirk via formularen her, så vil Jonas Kirk vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.