Trylle-Mads

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Trylle-Mads

Prisniveau

Kr. 2.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

30 - 45 minutter

Profil

Bedst som børnene tror at de har luret Trylle-Mads, sker der alligevel noget uventet og overraskende der får dem til at udbryde: Hov.. Han kan jo trylle..

Læs mere og book Trylle-Mads her:

Hov.. Han kan jo trylle..
Børnene oplever en farverig trylleforestilling med små historier, skøre sjove præsentationer alt sammen i et tempo hvor alle kan følge med.
Der er magi i luften når tryllestaven svinges, og børnene deltager aktivt i forestillingen enten på scenen eller fra deres plads.
Børnene skal bruge både magi og fantasi og bedst som de tror at de har luret Trylle-Mads i nogle af trickene, sker der alligevel noget uventet og overraskende der får dem til at udbryde: Hov.. Han kan jo trylle..

Er du arrangør eller står du bare og skal holde børnefødselsdag så snyd ikke dine gæster for en sjov og magisk trylleforestilling i børnehøjde. Forestillingen og tempoet bliver tilpasses så den egner sig for de helt små børn til de større, og krydret med lidt bemærkninger til de voksne bliver forestillingen en familieforestilling, hvor forældrene også vil undres og hygge sig.

Efter forestillingen kan Trylle-Mads lave flotte ballondyr til alle børn, men husk det skal bookes på forhånd.

Giv dine gæster en magisk sjov oplevelse de sent vil glemme, nogen måske aldrig.

Trylle-Mads laver forestillinger både som offentlige og i hjemme privat, forestillingens varighed tilpasses dit behov men som udgangspunkt er det ca. 45 minutter. Børne/familie forestillingen egner sig bedst til børn fra 1 til 9 år og det er muligt som offentlig institution at betale med EAN-nummer.

Trylle-Mads kan bookes til bryllupper, barnedåb, børnefødselsdage, familiefest, fastelavn, juletræsfest, firmafester, gade/byfester, konfirmation, personalefest, skolefester, sommerfester og så lige der hvor du har brug for god underholdning.

”Vi giver Trylle-Mads vores varmeste anbefalinger”:
"Indskolingen på Kalvehave Skole har flere gange booket Trylle-Mads til et trylleshow.

Trylle-Mads er utrolig dygtig og sød. På hans rolige og nærværende facon tryllebinder han publikum, både børn og voksne, med hans sjove og fantastiske tryllenumre. Det er også et sikkert hit når Trylle-Mads efterfølgende giver sig tid til en snak og et personligt ballondyr til alle vores elever.
Vi er store fans af Trylle-Mads- og vil helt sikkert booke et show igen, når chancen byder sig i vores årsplaner.
Trylle-Mads er nem at lave aftaler med (også hvis man har særlige ønsker) og han overholder aftaler til punkt og prikke.

Vi giver Trylle-Mads vores varmeste anbefalinger.
Hilsen Indskolingen på KSBH, folkeskole med specialundervisning."

Anmeldelser ( | af Trylle-Mads: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Supper hyggeligt

Trylle-Mads var super god til at involvere børnene, og alle hyggede sig.

Anmeldt af Johannes Frandsen d. 19. december 2023
5
1
5

Fantastisk underholdning

Vi havde bestilt Trylle Mads til min søns nonfirmation. Det var et kæmpe hit. Alle blev underholdt fra start til slut, både store som små.

Anmeldt af Marie d. 19. maj 2023

Kontakt Trylle-Mads

Kontakt Trylle-Mads via formularen her, så vil Trylle-Mads vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.