Find foredragsholder nær Hadsten med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han holdt kun i 93 dage. En lavine af dårlige sager ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.999 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her aftaler I også det emne eller de emner, som foredraget skal handle om. Herefter skal du blot lave reklame for det interessante foredrag, så mange dukker op. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilhørere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det således at personer, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Hadsten med foredrag om journalistik, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...