Book foredragsholder i København med foredrag om journalistik her


Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at fange sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende fortælling. Man oplever tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen. Eventzonen er én af Danmarks største tjenester til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv bookingen. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efterfølgende skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. En vellykket foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og tilskuere, som higer efter at være med og lære en masse om emnet. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af spændende emner.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor man finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, som leder efter fuldendt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i København med foredrag om journalistik eller du selv er foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...