Find foredragsholder i Odense med foredrag om journalistik her

erik Ingemann nielsen

Erik Nielsen har været sportsjournalist i 25 år og arbejder som radiovært på Danmarks Radio. Han har kommenteret sport på P3 i små 20 år. På Fyn er...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han holdt kun i 93 dage. En lavine af dårlige sager ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.999 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende historie. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen. Vi er en af landets største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne for foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Derefter skal du blot gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. En vellykket foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og publikum, som ønsker at være med og blive mere vidende om det givne tema. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag denne portal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at danskere, som søger efter god musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har man også mulighed for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i Odense med foredrag om journalistik, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...