Find foredragsholder tæt på Ringe med foredrag om journalistik her

Erik Nielsen

Erik Nielsen har været sportsjournalist i 25 år og arbejder som radiovært på Danmarks Radio. Han har kommenteret sport på P3 i små 20 år. På Fyn er...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums interesse. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største portaler på det danske marked. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det tema eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum engageret, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Hos Eventzonen.dk kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan dække mange helt forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor du finder alle væsentlige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer som er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger foredragsholdere i nærheden af Ringe med foredrag om journalistik eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...