Find foredragsholder nær Silkeborg med foredrag om journalistik her


Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst pludselig fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han gik af efter 93 dage. En lavine af dår...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en spændende historie. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en interessant foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Eventzonen.dk er én af Danmarks mest omfangsrige tjenester til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Derefter skal du bare promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sit publikum, og publikum, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det pågældende tema. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en masse vidt forskellige temaer.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere som er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Silkeborg med foredrag om journalistik, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...