Journalistik i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Journalistik i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en interessant foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Eventzonen.dk er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige detaljer om begivenheden. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der tropper masser af tilskuere op på selve dagen. Og gerne at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er spændende. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, samt et publikum, som har lyst til at være med og blive klogere på det givne emne. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af interessante emner.

Eventzonen er en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at folk, der leder efter ideel musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har du også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i Sønderjylland med foredrag om journalistik, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...