Book foredragsholder nær Vejle med foredrag om journalistik her

Jesper Sørensen

I 2015 gik Carl Holst fra at være konge af Region Syddanmark til at være forsvarsminister, men han holdt kun i 93 dage. En lavine af dårlige sager ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.999 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det tit med en medrivende fortælling. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da havnet på det rette sted. Vi er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre detaljer omkring arrangementet. Derefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så mange tropper op. Og gerne at publikum består af mennesker, som synes at foredragets emne er spændende. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sit publikum, og endvidere en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at personer, som er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Vejle med foredrag om journalistik, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...