Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

JukeboXen

Prisniveau

Kr. 10.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min. eller 3 x 45 min.

Profil

JukeboXen er et danseorkester bestående af 7 professionelle musikere. Vi spiller et bredt repertoire lige fra de gode gamle klassikere til de nyeste radiohits. Energien er i top og lige meget hvad, handler det om at gøre din fest til en uforglemmelig aften.
Vi medbringer professionelt udstyr og lyden er altid i top.
Uanset hvilken fest du ønsker, kan vi levere varen.

Læs mere...

Mere om JukeboXen

Julia er JukeboXens charmerende og underholdende sanger, som altid har en frisk kommentar med til enhver fest. Udover at være et charmerende indslag, har Julia en sangstemme, som man ikke kan lade være med at elske.
Hun har tidligere medvirket i flere forskellige ting, bl.a. MGP, hvor hun optrådte med hendes eget originale nummer "Sol og Sommer", samt ageret korsanger for Hansi Hinterseer i Kandis' 25 års jubilæumsshow, som blev sendt på TV2 Charlie. Herudover har Julia været orkesterleder for Orkester Norden og vocal coach for Aalborg Studenterrevy. Julia er desuden sanger og instrumentalist i Muldvarpen, som er en upcoming singer-songwriter, der har varmet op for bl.a. Rasmus Seebach og Rasmus Walter. Til daglig studerer Julia musik på Aalborg Universitet.

Matilde er JukeboXens labre babe, som i den grad tiltrækker opmærksomhed fra især de mandlige blikke og gør stemningen ekstra lækker. Matilde er en musikelsker og har sunget siden hun var barn. Dette er man slet ikke i tvivl om, når man hører hendes brandfarlige sopranstemme, der tillige kan lyde som en mand (jo, det er ganske rigtigt). Ligesom Julia, studerer Matilde også musik på Aalborg Universitet.

Thomas er JukeboXens pianist, der ved at lade sine hænder vandre over klaverets nypudsede tangenter, spreder sin magi, i hvad end rum det måtte være. Thomas har mange år som pianist på bagen, og selvom han mest har bevæget sig i jazzens verden, egner han sig mindst lige så godt til at spille de mere poppede dansenumre, der får folk ud på gulvet. Thomas er en travl herre, som har fingrene i mange ting, mange jern i ilden og mange bolde i luften. Han har bl.a. været pianist på flere forestillinger i teaterforeningen Musicaliber, orkesterleder i Aalborgs Studenterrevy, arrangør på to teaterkoncerter. Ligesom Julia og Matilde, studerer Thomas også musik på Aalborg Universitet.
Finurligt fakta: Thomas er Danmarks største ukronede Burt Bacharach fan.

Mathias er JukeboXens svar på Bradley Cooper. Foruden at se brand godt ud, spiller han en solid og ørehængende guitar, der ikke kan undværes i noget som helst. Mathias har medvirket i omtrent 4-5 bands gennem tiden, og dette kan i den grad mærkes på hans rytmiske og kreative måde at bruge sit instrument på; erfaring er ikke en mangelvare hos denne herre. Mathias er i samme både som Julia, Matilde og Thomas og studerer også musik på Aalborg Universitet.

Nikolaj (går under navnet Harksen) er en yderst chamerende herre, som ikke ligger skjul på sit kvindetække. Harksen spiller keys i bandet og er altid iklædt tøj, som passer til hvad end den festlige lejlighed måtte være. Telefonnummer på denne herre gives gratis til enhver, som booker bandet. Meget kan man sige om denne mand, men én ting er sikkert: hvis du vil have en god fest, så book et band med Harksen.

Mads (ham den høje) leverer et basspil, som ikke bare oser af ren overskud men også ren forførelse. Der er udsigt til en flot ung herre, som med sin råt udseende blå Sandberg-bas, flytter fingrene over båndene, som var han en lægesekretær med 45 års erfaring i blindskrift på EDB-system. Af tidligere musikalske erfaringer i Mads' liv kan nævnes singer/songwriterne Dan Firth og Muldvarpen fra Aalborg, som har varmet op for bl.a. Rasmus Seebach, Rasmus Walter, Scarlet Pleasure m.fl.

Til slut har vi gruppens rytmiske hypermand, Simon (Palle), som pynter musikken med funky grooves, hvilken ikke lader benene være i ro. Han bidrager altid med et energisk musikalsk flow, som driver musikken frem til lige netop der, hvor den skal høres og føles.
Af tidligere musikalsk erfaring har Palle spillet med i 2 festbands samt andre bands, bl.a. Muldvarpen.

Hvis noget af ovenstående lyder interessant eller nærmest lokkende, så tøv endelig ikke med at sende en forespørgsel til JukeboXen, for der er ærligt talt ikke noget de hellere vil, end at komme ud og spille til din fest.

- JukeboXen

Videoklip

Anmeldelser ( | af JukeboXen: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Engageret band med super professionel lyd.

Spillede til vores fest med 50 deltagere i alderen 20-50. Fin sæt liste der ramte noget i alle. Musikken blev leveret suverænt godt med go energi og høj kvalitet.
Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Martin Løgstrup d. 12. august 2018
5
1
5

Fantastisk bryllupsband

Meget imødekommende gennem planlægningsprocessen. Alt gik som planlagt på dagen og bandet leverede fantastisk musik, sang og stemning.

Anmeldt af Mette Nielsen d. 11. oktober 2017

Kontakt JukeboXen

Kontakt JukeboXen via formularen her, så vil JukeboXen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Kom Tilbage Nu
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/3492/Kom_Tilbage.mp3
  2. 00:00 September
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/3493/September.mp3
  3. 00:00 Get Lucky
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/3494/Get_Lucky.mp3