Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

JukeboXen

Prisniveau

Kr. 14.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min. eller 3 x 45 min.

Profil

JukeboXen er et danseorkester bestående af 7 professionelle bandmedlemmer uddannede i musik fra Aalborg Universitet. Vi spiller et bredt repertoire lige fra de gode gamle klassikere til de nyeste radiohits. Energien er i top og for os handler det kun om at gøre din fest til en uforglemmelig aften.

Vi medbringer selv professionelt lyd- og lysudstyr. Uanset hvilken fest du ønsker, kan vi levere varen!

Læs mere...

Mere om JukeboXen

Bandet består af vores to labre larver/kvindelige frontfigurer, Julia og Matilde, som med deres store smil og gode humor spreder fest og glade dage fra scenekanten (og i særlige tilfælde på dansegulvet).

Instrumenterne passes af JukeboXens fem musketerer aka. Kapelmester Thomas på klaver, Mathias med det lange hår på guitar/vokal, Palle med de musikalske ben på trommer, Mads på bas (eller omvendt), og bag mixerpulten står Andreas og sørger for, at lyden er helt i top. Senere på aftenen springer han endda på scenen og indtager rollen som keyboardist med solbriller og håret tilbage.

Hvis noget af ovenstående lyder interessant (eller måske endda lokkende!), så tøv endelig ikke med at sende en forespørgsel til JukeboXen, for der er ærligt talt ikke noget vi hellere vil, end at komme ud og spille til din fest!

Vi ses!

– JukeboXen

Kontakt JukeboXen

Kontakt JukeboXen via formularen her, så vil JukeboXen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.