Back To Basic

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Back To Basic

Prisniveau

Kr. 8.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

Spiller sæt af 45 minutter, minimum 2 sæt

Profil

Back To Basic er et 4 mands orkester, der spiller op til fester af enhver størrelse. Med et blandet repertoire , er der garanteret musik for enhver smag

Back To Basic spiller musik for enhver smag. De giver den gas, med et blandet repertoire, så der er musik for enhver smag. De har et rocket udtryk, uden at det på nogen måde bliver metallisk.

Repertoiret består af en masse blandet, både sing a long, så der bliver fællessang til festen, sjælere til kinddansen, få en swing om, til et af deres mange dansevenlige numre, og bliv nostalgisk, når de fyrer et gammelt melodi grandprix nummer af!

De kommer med setup, der bliver tilpasset den enkelte fest, så vi kan stille op til fest, i det mindre lokale, og i det store festtelt.

Til de større arrangementer, hvor pladsen er stor, medfølger der et stort og flot lysshow, hvor der til de mindre arrangementer kan skæres ned til, at det er simpelt lys. De kommer med andre ord, med hele pakken, der matcher lige præcis din fest.

Syng med, og dans med på numre som:

Sweet home Alabama
Jolene
Stik mig en øl
Morrison Dylan og Elvis
Sweet Child o mine
Mød mig i mørket
Kom tilbage nu
Video video
Inga Katinka og smukke charlie
Og mange mange flere!

Bandet består af:
Frank Jensen - Vokal og guitar
Christian Gaden - Leadguitar og kor
Patrick Jensen - Trommer og kor
Christian 'Holle' Hollensen - Bas

De har en masse erfaring med livemusik, både hver for sig, og sammen, fra bl.a. byfester mm.

Kontakt endelig Back to Basic, for et uforpligtende tilbud, hvis du også vil have livemusik, der kan hive stemningen til din fest til tops!

Musikafspiller

  1. 00:00 Medley - Bonsoir Madame, Mød mig i mø...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc1VQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--870f5fdb78ee579f4fd427a046c1e96dc0f49db0/Medley.mp3?5730862

Videoklip


Anmeldelser ( | af Back To Basic: 4,8 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Simply the Best

Back to Basic har et så bredt spektrum, at både unge & ældre kan være med på gulvet 💕🕺💃🏼💕mega gode & total engagerede i deres “spil” & det gælder lige fra lydmand til band….😍 mega mega gode 👍 takker for en dejlig aften med & helt sikkert jeg vender tilbage om jeg skal have brug for et band en anden gang 💕🫶💕 sikkert ~ at jeg videregiver min interesse for jeg 🍀 knus til dem ALLE 🫶💕🫶 mvh Laila H. Johannessen

Anmeldt af Laila Hesselberg Johannessen d. 29. august 2023
5
1
5

Fed aften

Mega god musik som skabte de perfekte rammer til vores bryllup.

Anmeldt af Dan Bertelsen d. 26. juni 2023

Kontakt Back To Basic

Kontakt Back To Basic via formularen her, så vil Back To Basic vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.