Back To Basic

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Back To Basic

Prisniveau

Kr. 8.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

Spiller sæt af 45 minutter, minimum 2 sæt

Profil

Back To Basic er et 4 mands orkester, der spiller op til fester af enhver størrelse. Med et blandet repertoire , er der garanteret musik for enhver smag

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Back To Basic

Back To Basic spiller musik for enhver smag. De giver den gas, med et blandet repertoire, så der er musik for enhver smag. De har et rocket udtryk, uden at det på nogen måde bliver metallisk.

Repertoiret består af en masse blandet, både sing a long, så der bliver fællessang til festen, sjælere til kinddansen, få en swing om, til et af deres mange dansevenlige numre, og bliv nostalgisk, når de fyrer et gammelt melodi grandprix nummer af!

De kommer med setup, der bliver tilpasset den enkelte fest, så vi kan stille op til fest, i det mindre lokale, og i det store festtelt.

Til de større arrangementer, hvor pladsen er stor, medfølger der et stort og flot lysshow, hvor der til de mindre arrangementer kan skæres ned til, at det er simpelt lys. De kommer med andre ord, med hele pakken, der matcher lige præcis din fest.

Syng med, og dans med på numre som:

Sweet home Alabama
Jolene
Stik mig en øl
Morrison Dylan og Elvis
Sweet Child o mine
Mød mig i mørket
Kom tilbage nu
Video video
Inga Katinka og smukke charlie
Og mange mange flere!

Bandet består af:
Frank Jensen - Vokal og guitar
Christian Gaden - Leadguitar og kor
Patrick Jensen - Trommer og kor
Christian 'Holle' Hollensen - Bas

De har en masse erfaring med livemusik, både hver for sig, og sammen, fra bl.a. byfester mm.

Kontakt endelig Back to Basic, for et uforpligtende tilbud, hvis du også vil have livemusik, der kan hive stemningen til din fest til tops!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Back To Basic: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Super professionelt

Vi har flere gange brugt dette fantastiske band, på vores lille værtshus. De spiller utrolig godt, arbejder professionelt med dets opstilling og går ikke på kompromis med noget. Vi ser frem til et gensyn med bandet.

Anmeldt af Lars d. 10. oktober 2019
4
1
5

Godt med gang i den

Vi havde bandet Back To Basic til at spille med lokale solister til vores byfest. Det skulle efter sigende have været nogle gode og sjove øveaftener! Selve aftenen med musik og solister gik super godt! Back To Basic spillede efterfølgende nogle timer og leverede masser af godt musik. De kunne sætte godt gang i teltet!!

Anmeldt af Lena Æ Hansen d. 8. oktober 2019

Kontakt Back To Basic

Kontakt Back To Basic via formularen her, så vil Back To Basic vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Medley - Bonsoir Madame, Mød mig i mø...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc1VQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1c7e4540b99baddc6bd77323497bfc2367ae3fcd/Medley.mp3?5617637