Juruda Music

Juruda Music

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60

Profil

Juruda Music er poprock, men poprock med kant og nerve med inspiration spændende bredt fra den traditionelle rock til det højlandsk melankolske. Bag navnet er fem garvede musikere inden for rockverdenen, der gennem de seneste 20 år har spillet i bands som Simcess, Blink, Zauce, Big Bang og Silvertone.

Juruda Music
I spidsen for Juruda Music står sangerinden Juruda, der leverer vokaler med stor lyd og personligt udtryk - og som blandt andet af Gaffa er blevet sammenlignet med kunstneren Marianne Faithfull. Bandet startede som et musikalsk samarbejde imellem Juruda og keyboardspilleren Lars Boutrup (tidl. Simcess m.fl.), men er efter udgivelsen af debutalbummet "The Magic Queen" blevet et sammentømret rockband, der hverken er bange for det følsomme og inderlige, eller blege for at fyre en seriøs guitarsolo af, når muligheden byder sig.
Musik og stemning
Kendetegnende for Juruda Music er deres specielle sound. En sound, der forener kærligheden til rocken - det lidt mere poppede - samt elementer fra blues og til tider sågar det mere "skæve". Med tekster, der samtidigt har noget på hjertet, skaber Juruda Music dermed deres helt egen unikke musik og stemning.

Whispers of Doom – nyt album fra Juruda Music
"Whispers of Doom" er Juruda Music´s opfølger til debutalbummet "The Magic Queen". Det nye album er tro mod den karakteristiske "Juruda Music sound", men hvor debutalbummet havde et til tider indadvendt og meget poetisk udtryk, er "Whispers of Doom" et mere direkte album med en mere fremtrædende "livefeeling".

Om sangene
Whispers of Doom består af 9 sange bl.a. - allerede i folkemunde kaldet "cirkusnummeret": In Store for Him. Det mere vrede: A River of Tears, det sexede: No Way to Resist Him, det kærlige: Lover´s Reality, sørgelige Sometimes, festnummeret A Beautiful Night - osv. osv. 9 sange, der alle står stærkt og medrivende og som i sin helhed skaber et unikt og vedkommende album.

Kontakt Juruda Music

Kontakt Juruda Music via formularen her, så vil Juruda Music vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.